Om mig

Namn: Jerker"JJ"Johansson Längd: 172cm Tävlingsvikt: 88kg Familj: Kimh, William och hundarna Samson och Ruffis. Sponsorer: Swedish supplements Gymbolaget

måndag 21 juli 2014

Lite uppdatering från förra veckan

Ok här kommer en uppdatering över veckan som varit. Söndag till onsdag bestod mest av träning och även lite mer cardio då jag ville bli tightare till LA Championships. På torsdagen så var det dags att köra ner till LA för att hämta familjen på flygplatsen. Jag checkade in på Hilton i Culver City och handlade  lite frukost till familjen. Handlade även en massa mys som chips,dip,fikabröd,jordgubbar och champagne.
Mötte upp dem på flygplatsen och att få krama om alla och välkomna dem till LA var härligt. Trötta efter en lång resa så blev det lite käk och sedan sängen. Fredagen började med bad i hotell poolen och sedan blev det en utflykt till Long Beach och lunch på The Yardhouse som har världens största utbud på öl på tapp. På eftermiddagen så kom Armando med familj och det blev mer bad i poolen och present öppning för barnen. Kvällen avslutades med middag på BJ's.
Lördag var tävlingsdagen och formen satt och allt gick enligt plan utom bedömningen:) så nog om det.
Det blev att fira ändå med massa italiensk mat på Olive garden.
Nu är det söndag och vi sitter på flyger till Hawaii och är givetvis spända och nyfikna på hur det ska bli. Mer uppdatering kommer.

Över 500 olika öl från hela världen på tapp!! 
William gillar sin pepperoni pizza
Lite öl provning och de första blev mexicanska.
On our way to Hawaii Waikiki

JJ Johansson Team Olimp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar