Om mig

Namn: Jerker"JJ"Johansson Längd: 172cm Tävlingsvikt: 88kg Familj: Kimh, William och hundarna Samson och Ruffis. Sponsorer: Swedish supplements Gymbolaget

torsdag 25 april 2013

Torsdag

När Jerker kom tillbaka från gymmet i morse så var jag och William färdiga för att göra dagen. Det blev en extra frukost på Pink café med bland annat bagels, våfflor och jordgubbssmoothie.
Spenderade några timmar på stranden innan vi begav oss till Taco Bell och Dunkin Donuts för att inhandla diverse mumsiga saker.
Efter mat och fika i lägenheten så gick vi ner och badade några timmar till i poolen och William bombade i vattnet som en galning. Avslutade badet med en stund i jacuzzin och sen gick vi upp till lägenheten och slappade en stund. Och här är vi nu. Middagen är i ugnen, Jerker och William tittar på spindelmannen, vi har öppnat en flaska rödtjut och vi har det bara bra. Jätte-jättebra.

Här kommer lite bilder från dagen:



På Pink´s
Extra frukost på Pink´s

William rockar på standen


Igen och igen och igen...


Killarna tar ett dopp i poolen
Slapp i soffan


I morgon drar vi till Orlando och Disney world. Jag vet inte vem som ser fram mot det mest, vi vuxna eller William. Familjen Truby ska med också så vi räknar med en kanonhelg!

Ha de!

/Kimh, Jerker och William

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar