Om mig

Namn: Jerker"JJ"Johansson Längd: 172cm Tävlingsvikt: 88kg Familj: Kimh, William och hundarna Samson och Ruffis. Sponsorer: Swedish supplements Gymbolaget

fredag 26 april 2013

Fredag

Vi åkte från lägenheten skapligt tidigt i morse och körde till ett stort outlet som heter Sawgrass. Trodde att vi skulle åka därifrån med bilen full av kläder men det blev inte mer än tre t-shirts till Jerker och ett linne till William. Så kan vi inte ha det så vi kommer åka till ett annat outlet om några dagar och se om det finns mer där.
Resan till Orlando gick jättebra men det var på håret att vi blev tagna av polisen för fortkörning. Vi kom fram till hotellet runt 16 och bytte då genast om till badkläder. Hotellet har sju pooler och nio restauranger och är riktigt fint. I poolen så tränade William stenhårt på att lära sig simma och efter några minuter ihop med Cornelia (Cornelia driver en simskola i Miami tillsammans med sin familj) så bara släppte det. Det är en stolt kille (och föräldrar) vi har här nu kan jag säga!
Barnen åt middag vid poolen och sen gick vi tillbaka till hotellrummet.

Nu är Jerker och Chris iväg och köper mat på Outback steakhouse. Cornelia söver Adina, pojkarna leker med Williams nya actiongubbar (just det, det köpte vi också på Sawgrass) och jag har hamnat i soffan.

Imorgon så väntar en dag på Disney world. Det kommer att bli jätteroligt!!!

Kan tyvärr inte ladda upp kort till paddan från kameran, det får vänta tills vi är tillbaka i lägenheten igen och jag har datorn.

Hörs snart igen!

Kimh, Jerker och William

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar