Om mig

Namn: Jerker"JJ"Johansson Längd: 172cm Tävlingsvikt: 88kg Familj: Kimh, William och hundarna Samson och Ruffis. Sponsorer: Swedish supplements Gymbolaget

söndag 28 april 2013

Lördag och söndag

Jag skulle kunna dränka er i detaljer om de senaste två dagarna men jag ska försöka hålla det skapligt kort...

Vi bestämde redan på fredagen att vi inte skulle ställa några klockor till på lördagen utan skulle vakna och göra i ordning oss i lugn och ro. William vaknade med en liten feber men var mycket bestämd över att åka till Disney iallafall. Han tog det rätt soft hela dagen och slumrade till en stund efter lunch. Vid 19-tiden så var vi alla väldigt mätta på Disney och beslöt oss för att åka tillbaka till hotellet. Alla barnen gjorde ett kanonjobb i parken trots delvis långa köer, väntetider och feber.
Vi avslutade lördagskvällen med pizza och vi vuxna tog varsin öl.

Idag så vaknade vi runt 8 och åt frukost. William hade fortfarande lite lite feber men var klart bättre än igår.
Vid 10 så checkade vi ut och sen låg vi vid poolen till 12. Åt lunch och sen körde vi tillbaka till lägenheten i Miami. Det var en resa på nästan 4 h och William sov som en stock nästan hela vägen, det var nog febern som fortfarande spelade in.
Summa summarum så har vi haft en fantastisk helg med helt underbara människor. Skulle mer en gärna göra om det snart igen!

Imorgon så kommer Armando och Karen (vännerna från Kalifornien) hit. Det kommer bli så jäkla kul att äntligen träffa dem igen! Imorgon är början på en ny och härlig vecka, fullspäckad med roliga saker på agendan.

Nu ska vi njuta av lite Gevalia (som vi tagit med hemifrån), dra igång en maskin tvätt och sen blir det nog rätt lugnt resten av kvällen.

Här kommer några bilder från de senaste dagarna:


Grabbarna på Disney world

Febrig William tar sig en liten tupplur

Sockersöta Adina vid hotellpoolen

Hudson sportar i vattnet
Han är helt otroligt skicklig med bollar, tror att det kan vara en framtida sportstjärna vi ser här

En fäktningsmatch mellan Jerker och William

Här dubbas William till Sir William, den modiga riddaren

Ha en bra vecka där hemma så hörs vi snart igen!

Kimh, Jerker och William

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar